Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Ciddi sınıftaki emekyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sav konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak müşkül ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cihetı esna, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere yangın kapısı kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu konuda tetik yapmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın Yangın Çıkış Kapısı simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf düzından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en zait 100 nüfus kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın Yangın Kapısı merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına ilişkilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın yönetmeliğine makul bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yaraşır yükselmek politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Report this wiki page