Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sahip olmak sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Yangın Bapsı baz amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

şey 10- Hassaten Yangın merdiveninin her dü yönında da örek, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet degajeliği 80 cm ya da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni temelladığı kattan bitiş yeğinna derece kesintisiz halde olmalıdır.

Firmamız yangın kapısı ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hava kontrolör edilmelidir. 

"Bayraklı'nın yeşilini tekrar almak ve yurttaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını istikbal etmek kucakin elimizden geleni yapacağız"

Standart ve sertifikasyonlara şık olarak dokumalmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve dokuması gereği umumi anlamda selen ve ısı yalıtımına onat ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla beraberinde istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, daha bir küme güvenilen hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim kovuşturma eden bir firmayız.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye çıkmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu pozisyon arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page